Política de Privacitat

Per a donar compliment al Reglament General Europeo de Protecció de Dades, (UE) 2016/679, en endavant RGPD i normativa vigent,  TRES TURONS HISTÒRIA I PATRIMONI, S.L posa a la teva disposició la següent política de protecció de dades.

Des de  TRES TURONS HISTÒRIA I PATRIMONI, S.L desitgem que la relació amb les persones usuàries es basi en la confiança mútua, per això, a la present Política de privacitat volem explicar-vos, de forma clara, rigorosa i transparent, com tractem les vostres dades de caràcter personal.

Qui és el Responsable del tractament de les teves dades?

TRES TURONS HISTÒRIA I PATRIMONI, S.L. amb domicili social a C/ DOCTOR TURRÓ, 18. 3-1, TERRASSA, 08224, BARCELONA amb CIF B06930937.

E-mail: 3turons@3turons.cat

Amb quina finalitat tractem les teves dades?

· Gestionar la nostra relació precontractual i/o contractual.

· Enviar informació relacionada directament amb el servei, al llarg del temps que duri el mateix i utilitzant les dades de contacte que ens has facilitat.

· Resoldre els suggeriments i/o consultes que ens facis arribar a través del formulari web “Contacte”, raó per la qual podrem contactar amb tu a través del correu electrònic que ens hagis facilitat.

.  TRES TURONS HISTÒRIA I PATRIMONI, S.L no realitza transferència internacional de dades i decisions automatitzades.

Quan de temps conservarem les teves dades?

Les teves dades es conservaran:

· En les relacions contractuals es conservaran les dades mentre es mantingui la necessitat de complir amb les obligacions legals o siguin necessàries per a la gestió de reclamacions.

· En les relacions únicament precontractual, en aquest cas, conservarem les teves dades un màxim d’un any.

· En cas de sol·licituds d’informació o consulta, les conservarem mentre siguin necessàries per a donar resposta a la mateixa.

Quina és la legitimació pel tractament de les teves dades?

El tractament es realitza en base a:

· El teu consentiment explícit, donat en el moment d’enviar les teves dades en els nostres formularis.

A qui comunicarem les teves dades?

· Les dades del formulari web “contacte” no es lliuraran a cap tercer. Únicament es tracten internament a TRES TURONS HISTÒRIA I PATRIMONI, S.L.

· Quan  TRES TURONS HISTÒRIA I PATRIMONI, S.L presti un servei a través d’una tercera entitat podrem comunicar les teves dades, exclusivament amb estricta obligació de confidencialitat i prèvia formalització del corresponent contracte de prestació de serveis entre la persona Responsable del Tractament i Encarregada del Tractament.

·  TRES TURONS HISTÒRIA I PATRIMONI, S.L podrà cedir, única i exclusivament, les teves dades quan sigui necessari per a prestar el servei contractat (professionals) així com a les entitats que col·laborin econòmicament (de forma total o parcial) en les activitats.

Com vetlla  TRES TURONS HISTÒRIA I PATRIMONI, S.L per les teves dades?

TRES TURONS HISTÒRIA I PATRIMONI, S.L ha adoptat, d’acord a la legislació vigent, les mesures organitzatives i tècniques necessàries per assegurar la protecció de les dades de caràcter personal per evitar la pèrdua, el mal ús, l’alteració, l’accés no autoritzat o altres riscos possibles durant el seu tractament.

Quins són els teus drets quan ens facilites les teves dades?

Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades de caràcter personal i obtenir informació clara i comprensible sobre si  TRES TURONS HISTÒRIA I PATRIMONI, S.L està tractant les seves dades personals, així com a sol·licitar la seva rectificació per ser inexactes o incomplertes. També pot sol·licitar la supressió quan, entre d’altres motius, les dades ja no siguin necessàries per la finalitat que van ser recollides, o oposar-se al seu tractament per part de  TRES TURONS HISTÒRIA I PATRIMONI, S.L. L’exercici de portabilitat no apliquen en aquest cas per la tipologia de dades i tractaments que es realitza de els mateixes.

L’exercici dels drets anteriorment indicats es pot fer per correu electrònic o postal, adjuntant còpia del document d’identificació, dirigit al responsable del tractament.

Així mateix la persona interessada podrà presentar una reclamació davant la Agencia Española de Portección de Datos, especialment quan consideri que  TRES TURONS HISTÒRIA I PATRIMONI, S.L no ha satisfet degudament l’exercici dels seus drets.

Data última actualització: 02/05/2022.

Utilitzem cookies per millorar la teva experiència de navegació, publicar anuncis o contingut personalitzats i analitzar el nostre trànsit. En fer clic a Acceptar, acceptes aquest ús que fem de les cookies.    Més informació
Privacidad