Qui som

Fa més de 25 que treballem perquè la descoberta del passat sigui una experiència enriquidora i sorprenent. Des de de la inclusivitat i la sostenibilitat, dissenyem propostes turístiques i educatives per conèixer i viure el patrimoni històric i cultural de manera autèntica i experiencial. 

Aquest és el nostre equip.

ANNA

L’ANNA ha estudiat història de l’art i interpretació. És una persona sempre compromesa, convençuda que el coneixement del passat ens fa més lliures i ens empodera. Porta més de 12 anys fent d’educadora patrimonial i guia i és la neorural de l’equip. Si pogués viatjar al passat, possiblement la trobaríem fent de pagesa i organitzant alguna revolució en algun poblat iber o cartaginès, 2000 anys enrere.

ARNAU

L’ARNAU és el nostre guia de muntanya, o la nostra capra pyrenaica, com vulgueu, perquè s’enfila per tot arreu! S’ha passat mitja vida recorrent el món explicant històries i ara explica també les del seu territori. És historiador i arqueòleg però, si fes un viatge en el temps, ens l’imaginem explorant un país llunyà, amb un mapa antic i una brúixola rovellada.

GLÒRIA

La GLÒRIA és la nostra poliglota. És traductora i intèrpret, i guia de turisme de Catalunya. Viu enamorada del modernisme  i la gent! Que voleu un guided tour? És la vostra 3turonera! Que preferiu un tour guidé? Doncs, també!  Que us decidiu per un eine Führung? Aquí la teniu! Si pogués viatjar al passat ens l’imaginem fent d’intèrpret a la primera Conferència de les Nacions Unides, a l’any 1945 després de la Segona Guerra Mundial, ajudant a arreglar el món.

MARINA

La MARINA és la nostra antropòloga, li agraden les persones i les seves històries, per això deu gaudir tant explicant-les i transmet les coses amb tanta passió. Trobareu a poca gent tan compromesa amb la sostenibilitat com ella. Si voleu fer-la feliç, convideu-la a una bona amanida amb tofu i recicleu cada cosa com cal. Si viatgés al passat ens l’imaginem a l’època moderna, fent de remeiera i recol·lectant camamil.la a la seva Menorca estimada, amb algun energumen titllant-la de bruixa i ella somrient sorneguera per sota el nas.

MARTA

La MARTA és historiadora de l’art, és de ment curiosa i inquieta i una apassionada de la Cultura i la seva divulgació. És la més pipiola del grup però com que és una esponja i hi posa una energia desbordant, ni es nota! Si ens l’imaginem al passat, l’hem de situar a principis de segle XX, fent de reportera de la revista l’Avenç i escrivint articles d’art i modernisme destacant les meravelles de l’obra de Muncunill. Això si, fent servir pseudònim, com na Caterina Albert.

MIA

La MIA és historiadora de l’art i de la moda. Parlar d’ella és fer-ho de difusió del patrimoni terrassenc. Fa més de 20 anys que es dedica a posar-lo en valor i acostar-lo a grans i petits, sobretot a petits perquè ella envoltada de canalla és feliç com un gínjol! Hi ha qui diu que viu a la Seu d’Ègara o a la Torre del Palau però és fals, no li porteu allà les cocacoles. Tot el que té de rondinaire ho té també de sàvia i generosa. Si fes un viatge en el temps ens l’imaginem a principis de segle XX, fent de modista i dissenyadora d’alta costura i havent-se format a París, bien sur, menjant croissants.

SÍLVIA

La SÍLVIA és la nostra cap de clan. Ella diu que es va fer arqueòloga perquè li agradava reconstruir el passat però, qui de veritat li agrada és l’Indiana Jones. Gaudeix llegint estrats i llibres perquè li encanta aprendre coses per després explicar-les. És un exemple perfecte d’Homo faber perquè no para! Però malgrat sigui hiperactiva i manaire, en general se li perdona perquè s’apassiona pels seus i sempre en té cura. Si fes un viatge al passat ens la trobaríem a la cova Simanya durant la darrera glaciació, vestint una pell de cérvol i ensenyant als més petits del clan com s’encén el foc.

ÀNGELS

L’ÀNGELS és la nostra farandulera preferida. Com que és actriu, i molt bona, s’apunta a totes les mogudes que li proposem. Si pogués viatjar al passat, com que és tan polifacètica tant ens la podem trobar fent d’infermera de guerra, com d’intrèpida arqueòloga de principis de segle, com de patrícia romana a l’antic municipium d’Ègara.

 

MARCEL

En MARCEL és historiador, activista cultural i patrimonial, investigador de la història contemporània de Terrassa, company de batalles i guia del nostre equip en temes vinculats sobretot a la Industrialització i la Guerra Civil. En el seu viatge al passat en l’imaginem imprimint octavetes per a la vaga general revolucionària de l’any 1909.

DANIEL

En DANIEL és periodista i comunicador, un apassionat d’explicar històries de la seva ciutat i un creatiu sense aturador. Si ens l’hem d’imaginar al passat, ens traslladaríem a la vila medieval per trobar-lo al mig de la plaça Major en dia de mercat, venent el que sigui a qui sigui però, si hem de ser realistes, el que més li va és el màrqueting del segle XXI.


BONES

I no ens podem deixar a en BONES. En Jaume Bones és de poques paraules però sempre riu. I, com no podria ser de cap altra manera, és el nostre especialista en món funerari. 

Utilitzem cookies per millorar la teva experiència de navegació, publicar anuncis o contingut personalitzats i analitzar el nostre trànsit. En fer clic a Acceptar, acceptes aquest ús que fem de les cookies.    Més informació
Privacidad